facebook

Трагічно загинув генерал, який залишився вірним Україні під час захоплення Криму РФ

У понеділок, 5 липня, на одному з пляжів Одеси трагічно помер генерал і ветеран Державної прикордонної служби Валерій Курніков. Перебуваючи в 2014 році на службі в Криму, він згуртував біля себе військових, які залишилися вірними українській присязі та одним із перших назвав дії Росії щодо півострова окупацією.

В Одесі трагічно загинув генерал, який залишився вірним Україні під час захоплення Криму РФ

Про смерть генерала повідомили в Facebook на сторінці Держприкордонслужби. Крім того, очевидцями трагічної смерті стали й інші відпочивальники на пляжі 13-ї станції Великого Фонтану (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За їхніми словами, померлий нерідко відпочивав на цьому пляжі з родиною, був фізично здоровий і регулярно займався плаванням. Але фатального дня в нього трапилося звуження судин і чоловікові просто забракло повітря, щоб доплисти до берега.

Через смерть Валерія Курнікова сумують не тільки його рідні, а й товариші по службі та прості патріоти. Його сміливість і відчайдушність, що дозволили протистояти окупаційним військам, що кількісно перевищували сили ЗСУ й серед яких виявилося чимало зрадників, сформували справжній образ героя та увічнять пам’ять про нього.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...