facebook

Під Черніговом дівчинка в 12 років завагітніла від 17-річного хлопця: вона збирається народжувати

У Чернігівській області в селі Дроздівка учениця сьомого класу завагітніла в 12 років. Зараз дівчинка перебуває на шостому місяці вагітності і збирається народжувати.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Зараз пара неповнолітніх дітей живуть разом у будинку. Сама 12-річна Наталя з багатодітної сім’ї, у неї дві сестри і брат. Батько дитини-17 річний хлопець. Дівчинка згадує, як перший раз його побачила. Тоді вона сиділа на лавочці у дворі, а він вийшов.

“Я сиділа в хаті, вийшла на вулицю на лавочку в інтернет зайти, коли заходить він у двір. Я спочатку зніяковіла, почервоніла, як буряк була червона. Він запропонував статевий акт. Я спочатку відмовилася, а потім погодилася. Не знаю чому”, – розповіла Наталя.

Він мріяв стати батьком у 20
Обранець Наталії Сергій зізнався, що мріяв стати батьком у 20 років, але це сталося раніше – в 17. Того вечора батьки Наташі пішли топити будинок, а парочка залишилася одна. Так все і сталося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, що мати дівчинки знала про інтимні стосунки дочки з Сергієм. Але донька пригрозила матері, що, якщо йому щось зроблять – вона вчинить самогубство.

Спочатку хотіли зробити аборт
Взимку Наталії часто ставало погано, в школі порадили звернутися до лікаря. УЗД показало 10,5 тижнів вагітності. Лікар і Сергій наполягли, щоб Наташа зберегла малюка. Сім’я вирішила переїхати в інше село – в Дроздовку. Наталя стала на облік до гінеколога. До Сергія приїхала поліція. Сам Сергій не знав, що за секс з неповнолітньою “світить” стаття.

Зараз пара планує розписатися, а в майбутньому отримати житло від соціальних служб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...