facebook

“Укрпошта” запустила акцію для пенсіонерів: хто і на чому зможе заощадити

Скористатися послугою, перш за все, зможуть пенсіонери, які бажають перевести доставку пенсій в “Укрпошту”

“Укрпошта” з 1 липня по 31 грудня 2021 року буде безкоштовно пересилати до Пенсійного фонду України (ПФУ) листи пенсіонерів із заявами на переведення виплат пенсії або соціальної допомоги у відділення зв’язку національного поштового оператора.

Як повідомила прес-служба компанії, пакет документів буде направлятися безкоштовно рекомендованими відправленнями на адреси ПФУ та управлінь соціального захисту населення. Відправник буде платити тільки за вартість конверта.

Зазначається, що скористатися цією акцією можуть пенсіонери та одержувачі інших грошових соціальних виплат, які мають пенсійне посвідчення.

“Скористатися послугою, перш за все, зможуть пенсіонери, які бажають перевести доставку пенсій в “Укрпошту”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також компанія повідомила, що для переведення виплат через “Укрпошту” потрібно відправити наступні документи: заповнену заяву на переказ пенсії/соціальних допомог; копії сторінок паспорта (на кожній сторінці: особистий підпис, відмітка “Згідно з оригіналом”, ПІБ заявника та дата (повинна збігатися з датою, зазначеною в заяві на переказ пенсії).

Зазначається, що за умови передачі вже заклеєного листа обов’язково потрібно попередити листоношу про те, щоб у полі “Особливі відмітки” він зазначив “заява на переведення пенсії/допомоги”.

“Укрпошта” та виплата пенсій

У червні “Укрпошта” заявила, що примусового переходу на виплату пенсій і субсидій на банківські картки з 1 вересня не буде – листоноші продовжать доставляти виплати готівкою як мінімум до 1 січня 2023 року.

Раніше Міністерство соціальної політики заявило про переведення з вересня 2021 року пенсійних нарахувань на банківські картки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...