facebook

На українському курорті трагічно загинув 22-річний хлопець (відео)

Смерть на пляжі. У курортній Кирилівці на водному атракціоні загинув 22-річний хлопець. Трагедія сталась опівдні, коли біля моря були тисячі людей. Як кажуть самовидці, загиблий обслуговував морські атракціони. І саме готував один із них до виходу на воду, коли його вдарило струмом.

Правоохоронці присягають – тих, хто завідував розважальною зоною, неодмінно знайдуть.

Про те, чи можна було запобігти трагедії та чи застраховані від схожих випадків туристи – 7 липня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Все трапилося на пляжі. Хлопець, який запрошував на морські розваги, перед виходом на воду вирішив підкачати гумовий атракціон – компресором, розповідають курортники. Аж раптом почав битися в судомах.

“Він з мокрими руками поліз в розетку, щось включав, якийсь насос, його і вбило ось так одразу. Я думав у нього епілепсія, а мене струмом ударило. Хлопець побачив теж, побіг, вимкнув з розетки. А він взагалі накачував гірку, банан”, – розповідають очевидці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До приїзду “швидкої” відпочивальники намагались допомогти хлопцю самотужки, але марно.

Цей пляж – орендований, зазначають місцеві посадовці. Але дозволів на роботу розважальної зони з двома гірками, бананом та таблеткою, запевняють – не давали. Як і на підключення до електромережі.

Нині на довжелезному узбережжі в Кирилівці – жодного водного атракціону. Не чути й зазивал, які зазвичай від ранку запрошують відпочивальників розважитись. Поховалися усі.

Одразу після трагедії водяні гірки демонтували, з басейнів поспускали воду, обладнання вивезли. Зараз правоохоронці проводять тут слідчі дії – вони намагаються знайти сліди самовільно прокладеного кабелю, який забезпечував живлення компресорів.

Але чи знайдуть слідчі докази – питання. Бо ще до правоохоронців на місці трагедії встигли побувати власники атракціонів.

“Коли хлопчика цього відкачували, приїхала машина крута, вискочив якийсь з борідкою – схопив все це (проводку – Ред.) і в машину сховали все”, – розповідають самовидці.

Проте правоохоронці присягають – тих, хто завідував розважальною зоною, неодмінно знайдуть. Нині вони спілкуються з орендарями, які відповідають за цей пляж.

Тепер на узбережжі вже вкотре обіцяють перевірити усі атракціони. Бо кажуть – це щастя, що до оголених дротів у піску не доторкнулись діти. Тим часом поліція шукає родичів 22-річного загиблого. Хлопець не місцевий, у Кирилівку приїхав на літо – підзаробити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...