facebook

Екс”Холостяк” Макс Михайлюк таємно одружився: перші кадри з церемонії

Судячи з фотографій, закохані просто розписалися, а святкуватимуть цю подію, коли малятко трохи підросте

8 липня в одному з київських РАГСів Екс “Холостяк” Макс Михайлюк таємно одружився з моделлю Дашею Хлистун. На церемонії була присутня і маленька дочка пари Аріана, яка з’явилася на світ 27 квітня.

Про це повідомляє ведуча Юлія Кряжева на своїй сторінці в Instagram.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується нарядів, то офіційним образам молодята вважали за краще casual-аутфіти: Даша з’явилася в білосніжному мінісарафані та босоніжках зі шнурівкою, а Макс – у білій футболці, джинсових шортах і білих кросівках. Фотографію з дня розпису опублікувала також ведуча Юлія Кряжева, яка і “одружила Холостяка”.

Одружили Холостяка. Не буду описувати атмосферу романтики церемонії, сюрпризи процесу як подарунок долі та ніжність взаємних відносин… Констатую факт: дуже класна, ніжна, красива пара”, – написала ведуча у своєму Instagram під спільним знімком з Максом і Дашею.

Зазначимо, Макс Михайлюк та Даша Хлистун познайомилися у соцмережах майже одразу після фіналу шоу “Холостяк”. Як відомо, з переможницею проєкту Дашею Ульяновою стосунки у пілота не склалися. Через деякий час закохані стали жити разом, а недавно у них народився первісток.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...