facebook

Усе село живе у страху: двоє братів побили дитину та розгромили дім сусіда

Відколи чоловіки поселились у селі, місцеві не мають спокою.

У селі Метеушівка Тернопільської області 42-річний та 39-річний брати побили неповнолітнього односельця за те, що той завадив їм зайти на чуже обійстя. Згодом чоловіки помстилися ще одному місцевому жителю, бо той радив матері потерпілого хлопця вимагати покарання для кривдників.

У поліції Тернопільщини розповідають, що жителі Метеушівки вже четвертий рік – відколи в їхньому селі осіла родина із Закарпаття – живуть у страху: пильнують власне майно, намагаються уникати будь-якого спілкування з новоселами.

Та днями неповнолітній хлопець насмілився зробити зауваження закарпатцям, котрі спробували зайти на сусідське обійстя. За це школяра зловмисники побили. Мати хлопця звернулася із заявою до поліції. Її підтримав сусід, порадивши не пробачати нападникам такої поведінки.

“Почувши це, “месники” не забарилися із розплатою: вже наступного дня вони увірвалися на подвір’я чоловіка, вибили вікна в будинку, пошкодили техніку”, – розповіли в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловікам інкримінують заподіяння легких тілесних ушкоджень – частина 1 статті 125 ККУ. За скоєне їм загрожують виправні роботи на строк до одного року, а за хуліганство, вчинене групою осіб, – частина 2 статті 296 ККУ – “світить” позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...