facebook

«Ми більше не пара», – Ксенія Мішина розійшлася з Олександром Еллертом

Учасниця першого сезону шоу «Холостячка» Ксенія Мішина розійшлась з обранцем Олександром Еллертом. Зірка заявила, що їхній розрив був раптовим, але відновлювати стосунки з гумористом вона не планує.

Про це пише 24 канал.

32-річна Ксенія Мішина та 34-річний Олександр Еллерт були разом майже рік, однак вирішили розійтися. За словами акторки, це назавжди. Вона зрозуміла, що переможець «Холостячки» більше не повинен бути частиною її життя.

«Ми більше не пара, це моє остаточне рішення. Якби я писала книгу про цей рік свого життя, на неї зняли б драму», – заявила зірка.

Ксенія Мішина не стала розкривати драматичні деталі стосунків з Олександром Еллертом. Ба більше, вона звернулась з проханням до фанів, нічого не запитувати й нічого не дізнаватися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ксения Мишина (@misha.k.ua)

«Я довго займаюся своїм духовним життям, працюю зі своїми емоціями, вчуся любити та приймати любов, вчуся радикальному пробаченню цього світу, але сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина я більше не можу», – написала «Холостячка».

Додамо, Ксенія Мішина залишила всі спільні фото й відео з Олександром Еллертом, однак відписалася від нього в інстаграмі. Тоді як гуморист наразі не стежить за жодним користувачем.

До слова, зараз ексзакохані відпочивають окремо: акторка – з подругою, а переможець «Холостячки» – з мамою на морі. Еллерт публікує життєрадісні інстаграм-сторіс, показуючи як катається на водних мотоциклах.

Про розрив стосунків Мішиної та Еллерта заговорили ще у квітні:

приводом для чуток стало те, що гумориста не було на фото зі святкування дня народження сина акторки Платона. Згодом Мішина видалила всі спільні фото та відписалася від нього в інстаграмі;

лише за кілька тижнів пара відповіла на чутки про розрив і заявила, що досі разом. Еллерт показував, як годує акторку ікрою та називає «коханою»;

нещодавно «Холостячка» розповіла, що в їхніх з Еллертом стосунках був складний період. Вона навіть розчаровувалася в обранці, однак згодом він підкорював її серце знову;

чутки про розрив закоханих остаточно зникли після того, як вони зробили парні татуювання, до яких готувались ще під час зйомок «Холостячки».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...