facebook

Молитва до Богородиці за благословення будинку: сильні слова, які повинен вимовити кожен

Для кожної людини дім – це місце сили. Саме рідні стіни наповнюють нас неповторною енергією і силою, яка здатна руйнувати гори.

Також, щоб наповнити свій будинок неймовірною силою і благословенням можна звернеться в молитві до Пресвятої Богородиці. Ця сильна молитва подарує вашому будинку благословення, а також допоможе уникнути йому негараздів.

Читайте цю молитву перед іконою щодня, і тоді вона буде мати не аби яку силу.

Молитва про Благословенні будинку
До кого закличу, Владичице, до кого вдамся в жалобі своїй; до кого принесу сльози і зітхання моя, аще не до Тебе, Царице неба і землі: хто врятує мене від твані гріхів і беззаконь, якщо не Ти, про Мати Живота, Заступниці і Прихисток роду людського. Почуй благання моє, утеши ма і помилуй в смутку своїм захисти в бідах і напастях, визволи від озлоблений і скорбот і всяких недуг і хвороб, від ворогів видимих і невидимих, уміурі ворожнечу стужающіх мені, так позбавлений буду від наклепу і злості людські;
такожоде від своея ми плоті мерзенних звичаїв свободи мя. Укрий ма під захистом милості Твоєї, та віднайду спокій і радість і від гріхів очищення. Твого материнського заступництва собі вручаю;
буди мені Мати і надії, покрив і допомогу і заступництво, радість і втіха і швидка в усьому Помічниці. Про дивовижна Владичиці! Всяк, притікає до Тебе, без Твоєї всесилля допомоги не відходить: цього ради і аз недостойний до Тебе вдаюся, та позбавлений буду від внезопния у лютої смерті, скреготу зубного і вічної муки. Небесне ж Царство получити сподоблюся і Тобі під розчулення серця річку: Радуйся, Мати Божа, Предстательніца і Заступніцанаша старанна, на віки віків. Амінь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...