facebook

Скандал: ресторан відмовився повертати аванс за весілля, яке відклали через смерть від коронавірусу

Ресторан не повернув аванс за весілля, яке відклали через смерть від коронавірусу

Брат нареченої Андрій Кузяк, розповів, що ще в 2019 році батько нареченої вніс аванс в розмірі 8 тис. грн за весілля, яке повинно було відбутися 8 серпня 2020 року, однак через пандемію пара вирішила перенести святкування на 8 серпня 2021.

“Коли батько платив аванс, просив, щоб заклад надав чек або договір, на що отримав відповідь, що вони солідний заклад, який працює чесно і таких документів надавати не будуть”, – розповів Андрій.

Однак в травні 2021 року в родині нареченого від коронавірусу померла бабуся і пара знову вирішила перенести дату святкування. На це в закладі відповіли, що вони не можуть перенести весілля і відмовилися повертати початковий внесок. А пізніше і зовсім заявили, що їм ніяких грошей не давали.

Власник ресторану Роман Недошитко відмовився коментувати ситуацію. При цьому сміливо поцікавився у журналістки “чи не хоче вона повернути аванс”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У розмові з батьком нареченої Роман заявив, що “ніяких грошей не брав”.

Дочка власника ресторану на сторінці Instagram заявила, що сім’я вимагає повернути їм 370 євро, однак потерпіла сторона наполягає, що мова йшла саме про суму авансу в 8 тис. грн.

Адвокат Віталій Вітів радить в таких ситуаціях, перш ніж вносити оплату, вимагати від закладів фіскальний чек і підтверджуючі документи. Також він запевняє, що пара має повне право просити повернення коштів, так як смерть близької людини є форс-мажорною ситуацією.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...