facebook

В Україні підвищать тарифи на електроенергію — очільник НКРЕКП

НКРЕКП хоче вирівняти тарифи для промисловості і населення.

В Україні планують вирівняти тариф на електроенергію для споживачів та промисловості. Незабаром має бути ухвалене рішення щодо цього механізму.

Про це розповів очільник Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Валерій Тарасюк в інтерв’ю “Економічній правді”.

“Обговорюються різні сценарії, але у нас немає іншого майбутнього, крім поступового вирівнювання тарифів для промисловості і населення. Це великий самообман, коли ми вважаємо, що людина, яка платить за електроенергію менше, дійсно отримує від цього якусь користь”, — сказав Тарасюк.

За його словами, після приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня для всіх споживачів, потрібно забезпечити адресну допомогу споживачам, які цього дійсно потребують.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я не можу оприлюднити всі варіанти підвищення цін. Який варіант буде ухвалений і чи буде ухвалений з 1 серпня, ми сказати не можемо, тому що це політичне рішення Кабміну. Думаю, чекати залишилося зовсім небагато”, — підсумував очільник НКРЕКП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...