facebook

В автобус в’їхала п’яна водійка: у Польщі в ДТП постраждали українці, їхній стан тяжкий ВІДЕО ОНОВЛЕНО

Загалом в автобусі їхало 9 осіб. У Польщі вранці суботи, 24 липня, на трасі автобус з українцями потрапив у ДТП. У результаті госпіталізували до лікарень 10 осіб, зокрема, троє у важкому стані. Одна людина загинула, ще четверо перебувають із травмами в лікарні.

Про це повідомляє RMF 24.

Зазначається, що аварія сталася у Лодзькому воєводстві Польщі на трасі біля міста Радомсько. Там зіткнулися і перекинулися у кювети на протилежних сторонах дороги автобус Volkswagen та Nissan Qashqai.

За інформацією видання, в салоні автобуса було 9 пасажирів, серед них сім громадян України. Постраждали усі, а також водійка легкового автомобіля.

За даними поліції Радомська, троє постраждалих перебувають у важкому стані. Потерпілі у лікарнях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також госпіталізована 36-річна жителька гміни Ґідле, яка керувала Nissan. Перший тест на алкоголь показав 4 проміле міцного напою в організмі. Поліція попередньо встановило, що вона спричинила зіткнення з автобусом, несподівано виїхавши на протилежну смугу руху.

На місці ДТП працює поліція за участю прокурора.

Жінці, яка була за кермом легковика, – 36 років. За попередніми даними, вона була напідпитку. Й саме вона, як встановила поліція, й спричинила зіткнення, виїхавши на зустрічну смугу. Подальші обставини ДТП нині з’ясовують на місці поліцейські.

На місце трощі вже виїхали представники українського консульства. Родичів постраждалих просять звертатися на гарячу лінію українського посольства в Польщі.

Телефони гарячої лінії:

Посольство: +48698608837, e-mail: [email protected]
Генеральне консульство у Кракові: +48669352962
МЗС України: +380442381657

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...