facebook

У жахливій ДТП на Львівщині постраждали 3 дітей і 4 дорослих: утворився кілометровий затор (ФОТО)

У понеділок зранку, 26 липня, на трасі М-06 Київ – Чоп в Стрийському районі на Львівщині зіткнулися Honda Civic та Škoda. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 8:00 на мості поблизу с. Розвадів. За попередньою інформацією, внаслідок ДТП травми отримали четверо дітей та троє дорослих.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як повідомили у патрульній поліції, попередньо відомо, що внаслідок ДТП травми отримали 7 людей, 4 з яких – діти. За словами патрульного Миколи Заяця, який перебуває на місці ДТП, одна дівчина у важкому стані. Всіх постраждалих госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Honda Civic, 63-річний львів’янин, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Škoda під керуванням 54-річного мешканця Тернопільської області.

«Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій Шкоди та четверо його пасажирок, серед яких троє дітей віком 5, 8 і 10 років, а також 21-річна дівчина – усі мешканці Тернопільської області. Окрім того, травмовані водій «Хонди» та його пасажирка, 40-річна львів’янка», – повідомили у поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Фото патрульної поліції та з Telegram-каналу Варти-1

Через ДТП є ускладнення в русі. Утворився затор в обидвох напрямках приблизно на кілометр. Патрульні організували реверсний рух.

Поліцейські встановлюють усі обставини зіткнення та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...