facebook

“Львів у скорботі”: сьогодні прощалися з загиблим майорм Сергієм Шевченком (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні у Львові прощаються із учасником бойових дій, заступником командира танкового батальйону з озброєння 54-ї окремої механізованої бригади, майором Сергієм Шевченком.


Про це пише Varta1.com.ua.
Панахида і чин прощання відбудуться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла о 14.00 год, повідомляли у пресслужбі міської ради.

Відтак, Героя проведуть в останню дорогу на батьківщину у м. Сміла Черкаської області.Попередньо, поховання відбудеться у вівторок у м. Сміла Черкаської області.

Нагадаємо, у п’ятницю ввечері зупинилось серце Сергія Шевченка. Медики Харківського і Львівського військових шпиталів, сім’я, побратими до останнього боролись і вірили, що він одужає після отриманих травм у аварії.

 

До Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла привезли тіло загиблого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо, що жахлива аварія сталася в Харківській області, недалеко від м. Ізюм. П’яний водій, у темну пору доби без жодного світла, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з авто, в якому знаходились троє війсковослужбовці (як виявилось з 54 бойової бригади).
Хлопці нещодавно повернулися на ротації і рухалися дорогою з Харкова до Бахмута. П’яний водій обійшовся переляком, а от війскових буквально довелося витягувати з розбитого авто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...