facebook

52-річна Дженніфер Лопес показала пристрасний поцілунок з Аффлеком в свій день народження. Фото

Американська співачка Дженніфер Лопес відзначила свій 52-й день народження в компанії коханої людини. Вона опублікувала нове фото, на якому пристрасно цілувалася актором Беном Аффлеком на яхті.

Відповідні кадри знаменитість виклала на своїй сторінці в Instagram. Лопес вибрала для особливого дня бікіні з яскравим принтом, стильний головний убір, напівпрозору накидку і завершила образ аксесуарами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бен Аффлек з’явився на романтичних знімках в темно-синій сорочці і брюках бежевого кольору. Він пристрасно поцілував свою обраницю.

Відповідно до заяв інсайдера, Бен і Дженніфер налаштовані досить серйозно. Незабаром пара планує оголосити про заручини.

Раніше стало відомо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек після чуток про роман стали жити разом. Пара орендувала розкішний котедж в Майамі за 18 млн доларів.

Нагадаємо, що Лопес і Аффлек познайомилися на зйомках фільму “Глибокі води” в 2002 році і моментально закохалися один в одного. Буквально через кілька місяців Бен запропонував Дженніфер стати його єдиною і подарував обручку. Однак в 2004 вони заявили про розставання.

Коротко про знаменитість:

Дженніфер Лопес – американська актриса, співачка, танцівниця, модельєр, продюсерка і бізнесвумен. Вперше здобула популярність в 1991 році в якості танцівниці трупи Fly Girl в телешоу In Living Color.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...