facebook

“Волосся почало ворушитися від жаху”: у Дніпрі жінка із немовлям у візку впали з мосту у річку

Жінка намагалася переїхати бордюр і впала у воду.

У Дніпрі у річку впала жінка, яка перетягувала через бордюр візок із дитиною. Молоду маму і її 7-місячного малюка з води діставали перехожі.

Про це сама постраждала розповіла у соцмережі.

За словами місцевої жительки, інцидент стався на пішохідному містку біля річки Гнилокош на вулиці Вітчизняній. Жінка з 7-місячним немовлям переходила водойму містком, не втрималася і шубовснула у воду разом із візком.

“Дуже високий бордюр, передніми колесами не змогла заїхати, розвернула візок, ступила назад і полетіла спиною униз, і візок за мною і перекинувся. Добре, що дитина була пристебнута. Провалилася по шию. Мене з 7-місячною дитиною з візком діставали з цього болота очевидці. Загалом дитина ледь не загинула, перебуваю у такому шоці”, – розповіла жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Знайшлися і ті, хто став свідком цього випадку. Люди зізнаються, що побачене їх шокувало.

“Стала свідком цієї події. Їхали в маршрутці, і водій почав кричати. Спочатку подумали, що мотоцикліст впав… Потім водії машин почали витягувати візок. Волосся почало ворушитися від жаху. Потім допомогли вибратися і мамі. Справа п’яти хвилин. Але цього могло і не бути, була б там огорожа”, – написала очевидиця Ольга Марценюк.

“Допомагав вам вибратися. Трохи серце не зупинилося, коли це побачив. Пішки там ніколи не ходив тому був в шоці від того, що пішохідний перехід веде прямо в цю річку”, – написав інший свідок події Сергій Немировський.

І свідки, і постраждала наголосили на тому, що через річку має бути огорожа, щоб в майбутньому не сталося подібних випадків.

“Ремонт переходу вимагає комплексного підходу. Аварійна ситуація на цій ділянці виникла через торішній порив магістрального водогону – сильно підмило підпорки. Надійна установка перил там неможлива, йде зсув грунту. У листопаді минулого року міськими службами визначені роботи. Навесні виконати не вийшло через погодні умови. Незабаром повинні почати ремонтні роботи”, – прокоментував депутат міської ради Михайло Гороховський.

Зараз на місці події встановили огороджувальну стрічку. Яким чином вона зможе вберегти пішоходів, поки не відомо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...