facebook

Під Запоріжжям мати тягала маленьку дівчинку за вуха і не пускала в туалет: “с*и тут” (відео)

Під Запоріжжям в місті Оріхів жінка голосно кричала на маленьку дівчинку і погрожувала, що віддасть в інтернат, тягала за вуха і не пускала в туалет. Таке грубе ставлення до дитини з боку матері люди у вівторок, 27 липня, спостерігали в паспортному столі, і зняли на відео те, що відбувається.

Про це йдеться в повідомленні пабліку “Оріхів сьогодні” в Instagram.

Також в мережі опубліковані відповідні кадри.

Як видно на ролику, присутні не втручалися в такий “виховний процес”, який жінка демонструвала в черзі, і ніхто не зробив їй зауваження за знущання з дитини.

“Мало того, що вона тягала дівчинку за вуха, вона не давала їй попити, а коли дитина просилася в туалет, кричала: “с*и тут”. Погрожувала їй, що “дасть по голові”. Дівчинку обіцяла віддати в інтернат, і ніби як картала її за те, що забрала з дитбудинку”, – йдеться в публікації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також обурені користувачі мережі пишуть, що дівчинка виглядає заляканою і недоглянутою. Крім того, в коментах вказують на непідтверджені дані про те, що мадам нібито “вже прославилася на шоу “Говорить Україна”, де у неї відбирали дітей”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Орехов Сегодня (@orekhov_segodnya)

У коментарях багато хто визнає, що поведінка жінки та її ставлення до дитини шокує, але також неприємно вражає реакція – точніше, її повна відсутність – свідків інциденту. Також пишуть, що у “героїні” відео дійсно раніше соціальні служби забирали дітей.

У неї дійсно відбирали вже дітей, я була волонтером, вона приходила до міськради, хотіла забрати їх з притулку. Мабуть, віддали.
А чому ніхто в поліцію не звернулися, поруч же. Всі сидять, всіх все влаштовує
Все більше вражає народ – сидіти, спостерігати, як відкрито знущаються над дитиною, і просто мовчати. Гідно, одначе!
Над нею б так познущатися, як вона над своїм чадом
Чому всі сидять мовчки?
А так складно зробити їй зауваження, люди просто стоять, а потім в Інтернеті обурюються…
Куди дивляться соцслужби, я не розумію, якщо вона на людях так знущається над дитиною, уявіть, що вона робить з нею вдома…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...