facebook

У Польщі потонув молодий українець, ще двох врятували

У водосховищі Гливице втонув 24-річний громадянин України. Двох українців вдалося врятувати з балтійського моря. Усі плавали в заборонених місцях.

Трагедія сталася в четвер, 29 липня. Молодий чоловік потонув у водоймі на базі відпочинку Чеховіце в Гливице.

На місці працювало 5 пожежних команд, в тому числі спеціалізована рятувальна група з водолазів. Водойму обшукали і потерпілого знайшли, через 2,5 години. Чоловік не подавав ознак життя.

Точні причини утоплення 24-річного хлопця поки не відомі. Він один зайшов у воду в місці, яке не охороняється службами. Відсутність помітили друзі, які повідомили рятувальників. Також вони кажуть, що трохи вживали алкоголю. Патологоанатомічна експертиза покаже точну причину утоплення та чи був у тілі алкоголь.

В Устці в п’ятницю, завдяки швидким діям рятувальників, залишилися живими двоє українців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За повідомленням рятувальників, близько 9.20 неподалік лавки Ірени Квятковської вони помітили чоловіка. Другий уже був затягнутий у море метрів на двісті від берега. Рятувальники забрали його на скутері та витягли на берег. У 18-річного громадянина України в організмі був алкоголь, а плавати вирішили у забороненому місці.

Рятувальники нагадують, що червоні прапорці ставлять на березі через те, що в цьому місці небезпечно купатися, а не через небажання працювати. Також радять не вживати алкоголь та реально оцінювати свої можливості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...