facebook

Потрійна автотроща на Львівщині, серед постраждалих 2-річний хлопчик (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 липня, близько 19.50, на перехресті автодороги міста Яворів та дороги у напрямку міста Грушів у Яворові.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося автозіткнення між автомобілями “Шкода Октавія” під керування 38-річного мешканця міста Калуш Івано-Фанківської області та автомобілями “Мерседес-Бенц Спрінтер”, яким керував 30-річний мешканець Яворівського району, та “Фольксваген Пассат” під керуванням 24-річного мешканця міста Яворів.

Внаслідок ДТП водії усіх трьох транспортних засобів, а також пасажир “Мерседеса”, 2-річний мешканець Яворівського району, та 24-річна пасажирка “Фольксвагена”, жителька Яворова, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...