facebook

“Впала в люк з арматурою, г*мном і сміттям”: у курортній Кирилівці відпочивальниця із Сум зламала ногу

Дівчина поскаржилася, що у курортному селищі не дбають про безпеку туристів та місцевих жителів.

У Кирилівці Запорізької області 29-річна дівчина, яка приїхала на відпочинок на море із Сум, закінчила його раніше запланованого. Гуляючи селищем відпочивальниця впала у відкритий люк і зламала ногу.

Про цей випадок Катерина розповіла у своєму інстаграмі.

“Був звичайний вечір і я йшла, гуляючи з мамою повз церкву, яка розташована в Кирилівці. Сміялися, жартували, в руках у мене було дві коробки пахлави. Потім все як у тумані – я впала в люк з арматурою, палицями, г*мном і сміттям,вибратися з якого неможливо самостійно – не п’яна, а твереза ​​дівчина 29 років”, – розповідає Катерина.

За її словами, її мама швидко зателефонувала до швидкої, яка приїхала на місце виклику дуже оперативно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я не пам’ятаю, як я там перебувала і скільки, але ноги я не відчувала. Віддаю належне швидкій допомозі, яка приїхала блискавично, на ношах мене занесли в карету. Пам’ятаю, що від сильного больового шоку я втратила свідомість і мені кололи укол. Що було після, це 7 кіл пекла”, – розповідає дівчина.

Вона обурюється, що у курортному селищі у пішій зоні відкриті каналізаційні люки, де ходять туристи, зокрема, маленькі діти.

У лікарні, за 40 км від Кирилівки куди транспортували постраждалу, їй наклали гіпс і встановили діагноз “закритий перелом верхньої тильної сторони стопи”.

Катерина збирається позиватися до суду на власника каналізаційного люку, який не подбав, щоб він був закритий кришкою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...