facebook

Проломило череп і щелепу: як почувається 7-річний львів’янин, на якого впало дерево

У червні на 7-річного львів’янина під час прогулянки у парку впало дерево. Хлопчик у важкому стані потрапив у реанімацію. Зокрема, у нього діагностували черепно-мозкову травму.

Джерело:

“Твоє місто”

На щастя, медикам вдалось вилікувати маленького пацієнта. Його вже виписали додому.

Хлопчику зробили операцію
Головний лікар міської дитячої лікарні Дмитро Квіт розповів, що у 7-річного хлопчика, на якого впало дерево під час прогулянки, лікарі діагностували проломані череп, щелепу та гомілку. Він отримав черепно-мозкову травму. Дитина перебувала у лікарні майже місяць. Маленького пацієнта виписали з лікарні 13 липня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На щастя, гострих наслідків від перенесення черепно-мозкової травми не було. Ми дали всі необхідні рекомендації, тож надалі за ним буде спостерігати невропатолог за місцем проживання,
– зазначив лікар.

За словами лікаря, хлопчику провели операцію з реконструкції кісток обличчя. Він швидко одужав завдяки особливостям дитячого організму. Однак у дорослому віці подібні травми протікають значно важче.

Коротко про те, як на дитину впало дерево
На вулиці Горбачевського 18 червня під час прогулянки у парковій зоні Цитаделі на 7-річного хлопчика впала гілка від дерева.
Його госпіталізували у реанімацію міської дитячої клінічної лікарні. Маленький пацієнт перебував у важкому стані.
У Галицькій райадміністрації розповіли, що дерево, яке впало на дитину, було велике і трухляве.
Однак наразі невідомо, чи саме комунальники повинні відповідати за цей інцидент, адже на території є багато приватних ділянок.
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за “службову недбалість”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...