facebook

“Цей біль не передати словами” У харківському водосховищі знайшли молоду дівчину

У Харківській області 4 серпня знайшли мертвою Вікторію Лукашову, яка 18 липня пропала після відпочинку на Вяловском водосховище. Тіло 22-річної харків’янки виявили на цьому ж водоймі.

Про трагічну звістку повідомили місцеві Telegram-канали. Вони послалися на дані від загонів, які займалися пошуками зниклої, особливою прикметою якої називали татуювання троянди.

“Надійшла інформація з пошукових загонів, що зникла на ВОДОБУД дівчина, знайдена мертвою. Спливла близько години тому “, – написали в мережі о 14:30.

В іншому місцевому соцсообществе відзначили, що на місце виїхали волонтери, щоб роздобути більше інформації.

“Дівчина з татуюванням троянди виявлена. Півгодини тому її тіло спливло на Вяловском водосховище.. Спочивай з миром, Вікторія “, – додали в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо: Вікторія Лукашова приїхала на базу відпочинку “Аква” в село Руські Тишки 18 липня, щоб кататися на катамарані по Вяловскому водосховищу.

Дівчина відпочивала в компанії з восьми чоловік, які каталася на двох катамаранах. За словами очевидців, вона нібито не втрималася і впала в воду. Після цього її два дні шукали водолази, але так і не знайшли.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...