facebook

Учитель історії затанцював на випускному, став зіркою, як вірус мережі й отримав нову посаду

Відео зібрало тисячі репостів, десятки тисяч коментарів та мільйони переглядів.

На Полтавщині учитель історії разом із педагогинями села Маячки затанцював на шкільному випускному. Відео розмістили на сторінці закладу в соцмережі і його вже переглянули понад два мільйони разів.

Про те, що Василь Васильович уже не просто вчитель історії, а після танцю, він здобув не лишень раптову популярність, а й нову посаду – 4 серпня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До школи в селі Маячки поспішають педагоги. Учитель історії крутить на велосипеді. Учителька музики примчала на мопеді, психологиня підкочує на мотоциклі.

Усі ці педагоги – зненацька стали популярними. Прославилися після шкільного випускного, на якому затанцювали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відео виклали на шкільну сторінку в соцмережі й понеслося. Тисячі репостів, десятки тисяч коментарів та мільйони переглядів.

Зізнаються, що рухам вчилися один в одного, вдома перед дзеркалом. Василь Васильович – єдиний чоловік в колективі. Тому його поставили у центрі.

Новини України: учитель історії з Полтавської області став зіркою Мережі після танцю на випускному

Єдиний чоловік у танцювальній композиції – вчитель історії та права Василь Васильович Маслей. Саме він кілька років тому започаткував у школі традицію – коли педагоги витанцьовують перед випусниками. Щороку придумують щось нове та оригінальне.

Відео, розміщене позаторік теж на сторінці школи, назбирало лише 64 перегляди. Чому ж цьогорічні викрутаси в Мережі стали ледь не вірусними?

Розмірковують педагогині й визнають, що не останнє місце зіграв хейт. Бо окрім “браво” та “молодці”, полилася критика – від “навіщо вчителям видриґувати ногами” та ще й під пісню російського гурту.

Василю Васильовичу 31, він учився в цій же школі, куди й повернувся вчителювати. Але після танцю на випускному в його житті сталися зміни. Відсьогодні він офіційно директор школи.

По господарськи водить обійстям, куди оперативно прибув представник із сільради.

Учительки підказують, щоби попросили в керівництва, аби до Маячок зробити дорогу. Бо шлях до села давно не бачив навіть ямкового ремонту.

На високому рівні – обіцяє новоспечений директор школи – педагоги затанцюють на випускному і наступного року. Продумають і придумають. Бо ж колектив молодий та творчий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...