facebook

П’яний чоловік переїхав молоду маму двох дітей і намагався сховатися: подробиці трагедії

У Запорізькій області чоловік сів у свій мікроавтобус ГАЗ-2705 і переїхав жінку. Трагедія сталася після сварки, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Без матері залишилося двоє маленьких дітей. При цьому другу дитину жінка народила зовсім недавно, навесні.

У Мелітополі п'яний чоловік переїхав жінку

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Молода жінка була тричі заміжня
У ніч на 3 серпня в Мелітополі під колесами мікроавтобуса загинула 26-річна Ольга Ш. Автомобілем керував її п’яний чоловік, 35-річний Вадим.

Сусіди розповідають, що між ними стався гучний скандал. “Було чутно крики, лайку. Начебто Оля не хотіла дати п’яному чоловікові сісти за кермо і їхати. Вона стояла поруч із мікроавтобусом, коли він поїхав, і потрапила під колеса”, – розповідає OBOZREVATEL одна з жінок.

Вадим і Ольга

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Знайома Олі розповіла, що особисте життя у загиблої чомусь не складалося. І хоч у неї залишилося двоє дітей (молодшій Ніколь всього чотири місяці), заміж жінка виходила тричі:

“Красива дівчина, весела, чарівна, завжди мала успіх у протилежної статі. Із Вадимом у неї вже третій шлюб. Уперше вона вийшла заміж рано, але з чоловіком вони швидко розішлися; потім удруге, в наступному шлюбі у неї народилася старша дочка. Але стосунки знову не склалися. І ось недавно вона вийшла заміж за цього Вадима. Наприкінці березня народилася Ніколь. Начебто вона була щаслива”.

Нещодавно в Ольги народилася маленька дочка

“Чоловік був якимось дивним”
Вадим був старшим за Олю на 9 років, багато знайомих були здивовані поспішним рішенням жінки вийти заміж за цього чоловіка.

“Він якийсь дивний, незрозуміло звідки взявся, навіть не знаю, чи є у нього сторінка в соціальних мережах. Таке враження, що він весь час від когось ховається”, – вважає ще одна знайома.

Хоча судячи з фотографій зі сторінки Олі в соцмережі, вона виглядала цілком щасливою. Обручками з Вадимом вони похвалилися в грудні минулого року. Уже тоді жінка була вагітною. Знайомі вони були щонайменше з літа минулого року.

Разом із майбутнім чоловіком Оля виїжджала за місто на бази відпочинку, купалася в басейні. А 23 березня народилася Ніколь.

П'яний чоловік переїхав молоду маму двох дітей і намагався сховатися: подробиці трагедії в Мелітополі

Оля мала успіх у протилежної статі

Хоча одна з подруг Олі розповіла, що Вадим часто випивав, через що в сім’ї виникали сварки. За її словами, “їхні стосунки не були гладкими”.

“Просто Оля хотіла бути щасливою і коханою, вірила, що все налагодиться. Але Вадим не та людина, з ким вона могла бути щаслива”, – сказала подруга.

До народження другої дитини Оля працювала менеджером із кредитів, а потім в Укртелекомі. Зараз друзі загиблої збирають допомогу для її мами, під опікою якої залишилися дві внучки.

Дівчина хотіла бути щасливою

З місця трагедії п’яний чоловік зник на тій же ГАЗелі. Але поліція зловила його вже під ранок у місті Горіхове Запорізької області. Експертиза підтвердила, що Вадим був п’яний.

Поки що відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 – порушення правил дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння. Чоловікові збираються оголосити підозру і вибрати запобіжний захід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...