facebook

На Добасі загинув 31-річний Ярослав Семеняка. Щира молитва, вічна пам’ять

У суботу, 7 серпня, в результаті ворожого обстрілу з ПТКР ВОП “ПАССАТ” в районі селища Піски на Добасі загинув молодший сержант 31-річний Ярослав Семеняка. Він був родом із Конотопського району Сумської області.

Як повідомила пресслужба Сумської облдержадміністрації, він служив за контрактом із червня 2020 року. Адміністрація висловила Вічна пам’ять

Співчуття через загибель Семеняки у Facebook висловила знайома чоловіка Ольга Ястреб. Вона опублікувала світлини загиблого.

Ярослав Семеняка загинув на Донбасі

Військовий був родом із Сумщини

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Семеняка Ярослав Володимирович, 01.10.1989 року народження, військовослужбовець 58 бригади, 07 серпня 2021 року загинув. Вічна пам’ять! Низький уклін батькам, дружині! Це був дійсно справжній: син, чоловік, брат, друг…, це було сонечко з приходом якого…, коли він приходив у гості всі хмари зникали. Вічна пам’ять!” – написала вона.

Військовому був 31 рік

Ярослав Семеняка загинув на Донбасі 7 серпня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 серпня на Донбасі найманцями РФ було вбито військовослужбовця Збройних сил України (ЗСУ). Він загинув під час обстрілу селища Піски біля Донецька, допомагаючи місцевим жителям. Водночас іще один воїн був поранений. Стан його здоров’я – середньої тяжкості, йому надають необхідну допомогу.

Станом на 23 липня повідомлялося, що за рік “перемир’я” на Донбасі загинуло 45 українських військових і 163 отримали поранення. Окупанти зробили 1995 обстрілів. За весь час війни з 14 квітня 2014 року загинуло 2705 військовослужбовців, поранено – 10 280. Однак у дані про загиблих не внесли бійців, які померли внаслідок підриву на вибухових пристроях.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...