facebook

У Туреччині автобус злетів з дороги і перекинувся, загинули 14 людей, багато постраждалих. Фото, оновлено

У неділю, 8 серпня, в Туреччині в смертельну аварію потрапив автобус із пасажирами. Транспортний засіб з’їхав з дороги і перекинувся, померли 14 осіб, ще 18 зазнали травм.

ДТП сталася приблизно о 4:40 в провінції Баликесір, автобус їхав у бік міста Едреміт, пише місцеве видання NTV. 11 людей загинули на місці, ще троє – в лікарні.

Постраждалих госпіталізували в п’ять медзакладів, їм надають необхідну допомогу. На місце події прибули рятувальники, а також представники влади. Губернатор Хасан Чилдак відвідав поранених і поспілкувався з їхніми рідними.

Стан частини потерпілих стабільний, інші постраждали сильніше, їм було потрібно хірургічне втручання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розслідування інциденту триває, поки не названо точну причину аварії. Водночас Чилдак уточнив, що автобус прямував за маршрутом Зонгулдак – Ізмір, і додав, що на цій дорозі є вигин. Він міг посприяти тому, що транспорт перекинувся.

ОНОВЛЕНО

В результаті аварії автобуса на заході Туреччини загинули 15 людей, 17 були поранені.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Anadolu.

Пасажирський автобус, що належав компанії Efe Tur, їхав за маршрутом Зонгулдак-Ізмір в напрямку району району Едреміт, коли вийшов з-під контролю водія та перекинувся.

11 людей загинули на місці аварії. 4 поранених, яких доставили до лікарні, не вдалося врятувати, незважаючи на зусилля медиків.

17 бригад швидкої допомоги доставили 17 поранених до 5 різних лікарень міста. Трьох постраждалих вже виписали.

Розслідування ДТП триває.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...