facebook

Мати відпочивала у барі, а хлопчик не вмів плавати: з’явилися нові подробиці загибелі дитини в аквапарку відео

За фактом події в поліції області відкрили кримінальне провадження.

Загиблий в дніпровському аквапарку хлопчик не вмів плавати і кілька разів намагався стрибнути в басейн, проте його не пускали. Коли дитина залишилася сама — пірнула у водойму вниз головою.

Про це очевидці написали в соціальних мережах.

Як стало відомо хлопчик стрибнув у басейн, коли його мама нібито відпочивала у барі. За словами очевидців, жінка була п’яна і випивала разом з якимось чоловіком. Цей же громадянин, згодом, кричав на працівників швидкої допомоги і вказував їм, що і як робити.

“Накричав на жінку, яка просто дістала телефон, щоб подивитися час. І при цьому він навіть не випускав з рук склянку з пивом. Ми пробули в аквапарку близько 40 хвилин. Весь цей час хлопчика намагалися реанімувати. У підсумку його так і не вдалося врятувати”, — написали очевидці в соціальних мережах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях до публікації користувачі пишуть, що жінка мала вигляд “неблагонадійної”. Дитину ж з басейну дістав інструктор. Першу допомогу хлопчикові намагалися надати і відвідувачі в аквапарку люди.

“УНН” в поліції області повідомили, що в заклад дитина прийшла з мамою та хрещеною.

“Дитина знаходилась з матір’ю та хрещеною. Помітив її у воді рятувальник, він дістав дитину, надавав разом із медиком медичну допомогу, однак дитина загинула”, — повідомили в Нацполіції області.

За фактом події копи відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (“Нещасний випадок”) КК України. Тривають слідчі дії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...