facebook

Святкував весілля: на Прикарпатті молодий чоловік потрапив у реанімацію із штамом “Дельта”

Інфікований чоловік повернувся з-за кордону та встиг побувати на весіллі. В Івано-Франківській області в реанімацію Коломийської центральної районної лікарні госпіталізували 37-річного чоловіка. У нього підтвердили штам коронавірусу “Дельта”.

Про це йдеться в сюжеті НТК.

Генеральний директор Коломийської центральної районної лікарні Андрій Кошкін розповів, що хворий – це житель Коломиї, його госпіталізували після святкування весілля.

“Він перебуває у реанімації, кисневозалежний. Його стан ми оцінюємо, як між середньою та важкою стадією. Цей чоловік приїхав з Іспанії, він був на весіллі в Городенці”, – сказав Андрій Кошкін.

Медик наголосив, що у хворого підтверджений штам коронавірусу “Дельта”. За словами Андрія Кошкіна, зараз ситуація із коронавірусом погіршилась.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У нас зараз в стаціонарі 17 пацієнтів в ковідному відділенні. З них одна – це дитина, двоє в реанімації. ПЛР-підтверджених є 9 пацієнтів. Лише за минулий тиждень поступило 11 хворих”, – каже Андрій Кошкін.

Медик прогнозує, що якщо коронавірус так стрімко поширюватиметься, то через тиждень-два Прикарпаття може вийти із “зеленої” зони.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...