facebook

“Мама, я боюся!..”: П’яна дівчина вбила трирічну доньку, впустивши її з шостого поверху

На камерах видно, як за 10 хвилин до трагедії мати загиблої увійшла в під’їзд в нетверезому вигляді.

В обставинах страшної трагедії розбираються слідчі. Рано вранці, 8 червня, у дворі будинку, загинула 3-річна дівчинка. За попередньою версією, до смерті призвели неадекватні дії її п’яної матері. – Вона звісила дитину за майку з шостого поверху, намагаючись її, напевно, виховувати. Майка порвалася, дівчинка впала і померла. Всі бачили по камерах, – розповів кореспондент. Горе-матір є 23-річна Анна Р. Біографія у неї вельми неоднозначна. Доньку вона виховувала одна. У місцевому міністерстві соціально-демографічної політики уточнюють, що реєстрації у молодої матері не було, на будь-яких обліках вона не перебувала.

Тим часом джерела в правоохоронних органах діляться, що Анна займалася наданням інтим-послуг за гроші. Поліція розбирається, чи так це насправді. Крім того, її часто бачили в дивній компанії і в стані алкогольного сп’яніння. – Камери під’їзні зняли її за 10 хвилин до події. Видно, як вона п’яна відкриває двері. Коли дівчинка висіла вниз головою, вона на весь двір кричала «Мама, я боюся!», Але її Анна, за словами очевидців, не реагувала. Відразу після падіння вона вибігла за тілом загиблої і занесла його в будинок. У під’їзді залишилися сліди крові.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мешканці будинку звернулися в поліцію. Силовики швидко знайшли і затримали підозрювану. – За фактом вбивства малолітньої дитини, яка перебуває в безпорадному стані, порушено кримінальну справу. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваної.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...