facebook

У Львові таксист віз 11-річну дівчинку в невідомому напрямку: вона на ходу втекла із авто

Водій розповів, що він не чув, що дівчинка йому говорила про те, що він не туди їде.

У Львові водій однієї із служб таксі віз 11-річну дівчинку в невідомому напрямку. Дитина перелякалась та втекла з автомобіля на ходу.

Про це у спільноті “Варта-1” розповіла мати дитини.

За словами жінки, вона відправила свою старшу доньку у відділення “Нової пошти”. Для цього вона викликала таксі. Згодом дитина написала матері, що її везуть не в тому напрямку.

“Дзвоню, кажу дай трубку водієві, вона каже, що мама хоче з вами поговорити! Він мовчить і відвертається. Сказала їй вийти з машини. Вона вибігла на мосту. Потім сказала, що той водій ігнорував навігатор, який йому говорив, повернутись назад і оминув повороти”, – написала жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли мати перетелефонувала водію, той їй пояснив, що нібито дівчинка сказала завести її на вулиці Наукову, яка в іншій частині міста. Проте жінка це заперечує, бо вона в мобільному додатку вказала точну адресу.

Мати дівчинки розповіла, що вона вже звернулась до поліції. Також їй написала мати іншої дитини із якою сталась схожа ситуація.

Згодом опублікували відео, на якому небайдужі розмовляють із водієм таксі. Чоловік розповів, що він не чув, що дівчинка йому говорила про те, що він не туди їхав. Також таксист зазначив, що він не зрозумів, чому дівчинка втекла.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...