facebook

Дві вчительки з Львівщини увійшли до 50 найкращих учителів України

До ТОП-50 найкращих учителів України увійшли дві вчительки з Львівської області.


“Оголошено імена півфіналістів національної премії для вчителів Global Teacher Ukraine 2021. Їх відбирали серед 3273 анкет, 1870 номінацій, у 5 відбіркових офісах по всій Україні. У цьому році до етапу топ 50 найкращих учителів потрапили 57 вчителів”, – повідомили на сайті громадської спілки «Освіторія», яка проводить конкурс.

Серед найкращих – класний керівник, учитель української мови та літератури Львівської загальноосвітньої школи №99 Лілія Телішевська.

“Уроки Лілії — постійний інтерактив: тут використовують комп’ютерні мережі, соціальні сервіси, створюють вебквести про Лесю Українку та проєкти про Франка, ходять слідами героїв роману «Перехресні стежки». Не дивно, що її учні — переможці Всеукраїнських олімпіад, обласних етапів різноманітних мовно літературних конкурсів, переможці обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Учителька знаходить визнання і серед колег — вона переможниця конкурсу «Учитель Року», Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», Всеукраїнського конкурсу iChampions та десятків інших, – повідомляється в її довідці.

Ольга Владичко з Сокаля, що на Львівщині, також серед 50 найкращих учителів. Ольга Романівна викладає захист Вітчизни, образотворче мистецтво.

“У своїй роботі Ольга практикує нестандартні уроки — урок-вернісаж, урок-пізнавально-мистецька гра «Сокальщина», урок на свіжому повітрі, художні пленери, урок-екскурсія рідним містом. Також вчителька викладає нетрадиційні розвивальні техніки малювання: монотипія (відбиток), роздмухування туші, акварель по вологому. Кожна дитина чи батьки можуть знайти послідовність виконання вказаних технік у блозі Ольги. Зокрема у ньому вона ділиться порадами та методами викладання предмету із своїми колег”, – йдеться на сторінці конкурсу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...