facebook

Потрощив кістки і втратив літр крові: 16-річний хлопець потрапив в ДТП

Медики 6 годин боролися за життя юнака.

На Львівщині 16-річний юнак потрапив в ДТП на скутері, щойно подарованому у день його народження. Юнак виїхав на дорогу загального користування, аби прокататися, та не впорався з кермуванням.

Про це повідомили медики Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, куди госпіталізували хлопця.

” І знову про ДТП за участю підлітків на скутерах. Як наслідок – важка поєднана травма: неповне травматичне відчленування правої нижньої кінцівки з пошкодженням підколінної артерії, вен і м’язово-сухожилкового апарату, травматичний вивих лівого стегна, злам середньої та нижньої третини стегнової кістки з кутовим зміщенням”, – розповіли лікарі про стан хлопця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У потерпілого почалась сильна кровотеча з правої підколінної артерії з втратою понад 1 літра крові. Тому пацієнта терміново доставили в операційну, де команда лікарів понад 6 годин боролися за життя та збереження нижніх кінцівок юнака.

Лише після низки операцій і відновлення кровообігу, стан пацієнта вдалося стабілізувати.

Хлопець і досі перебуває в реанімації, адже лікується від численних ускладнень після травм. Та попереду ще тривалий шлях до одужання.

“Шановні батьки, зважте всі “за” і “проти”, перш ніж дозволити своїм дітям користуватись цим популярним серед молоді транспортом”, – застерегли медики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...