facebook

Намагалась задушити дитину: у Харкові з’ясовують деталі інциденту з 9-річною дівчинкою. Відео

Кажуть, що мати дівчинки п’є та взагалі не доглядає за нею

У Харкові сьогодні стався неприємний інцидент по вулиці Власенка. 9-річна дівчинка намагалась задушити дитину.

Про це повідомляють у пабліку Харків Life.

Що відомо про вчинок 9-річної дівчинки
Інцидент по вулиці Власенка міг стати справжньою трагедією. Як пишуть у соцмережі, 9-річна дівчинка намагалась задушити дитину. Все відбувалося біля дитячого майданчику. Врятувало те, що поруч перебували дорослі. Дитину вчасно врятували та викликали поліцію зі швидкою допомогою. Наразі деталі інциденту з’ясовуються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У соцмережі зазначають, що дівчинка із неблагополучної родини. Мати п’є та зовсім не дбає про дитину. Кажуть, що дівчинка брудна та недоглянута. Може гуляти містом до ночі та краде іграшки в інших дітей. Однак наскільки це все правда, поки невідомо.

У коментарях частина користувачів пише, що потрібно позбавити батьківських прав таку горе-маму. Інші ж підписники не поспішають із висновками та стають н захист дівчинки, пояснюючи її поведінку складними життєвими обставинами.

“А ніхто не подумав, чому так дівчинка себе повела. Вона привернула до себе увагу таким диким способом”, “Що мати алкоголічка і не дивиться за дитиною це її вина і органи опіки повинні стежити за цією родиною, а дівчинка не могла ж просто так почати душити, може її обзивали що вона брудна і мама алкоголічка діти ж все чують від своїх батьків і повторюють або теж проявляли силу до неї, а вона захищалася як могла”, – пишуть деякі харків’яни.

Як живуть діти з неблагополучних родин у Харкові та області
У Чугуївському районі поліція виявила сім’ю, де двох маленьких дітей не годували і довгий час не показували лікарям. У будинку правоохоронці не навіть знайшли їжі.
У Харківській області в селі Савинці вилучили чотирьох дітей з багатодітної сім’ї, яка вела аморальний спосіб життя. За вказаною адресою правоохоронні органи знайшли горе-матір, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. У будинку були антисанітарні умови, цілковитий безлад, їжі і запасів не було взагалі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...