facebook

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт публічно привітав Ксенію Мішину з річницею і назвав “коханою”

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт публічно привітав Ксенію Мішину з річницею і назвав “коханою”. Шанувальники пари прийшли в замішання, адже ще місяць тому вони розійшлися і про примирення не повідомляли.

Сценарист “Кварталу 95” опублікував в Instagram романтичне відео, яке складається з пам’ятних моментів з актокруою, включаючи фрагменти з проекту. “З річницею, кохана”, – написав Еллерт, додавши свій традиційний смайлик – зелене серце.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Эллерт Александр (@ellert_a)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Публікація швидко зібрала тисячі переглядів і сотні коментарів. Дописувачі не розуміють, що відбувається і вимагають пояснень.

“А що відбувається?”, “Стоп! Ви не розійшлися?”, “Нічого не зрозуміло”, “Народ вимагає пояснень”, “Нічого не зрозуміла”, “Що відбувається?”, “Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво”, “І як зрозуміти, разом ви чи ні?”, “Аааа, так а в сенсі?! Пояснювальну бригаду в студію. Мозок не зрозумів”, – пишуть коментатори під постом.

Ксенія Мішина поки ситуацію ніяк не прокоментувала, лише опублікувала в “сторіз” букет шикарних троянд, який чекав її в гримерці. “Хтось точно знає, якого я зросту”, – сказала акторка, стоячи поруч з довгими квітами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...