facebook

Сьгодні у Львові будуть прощатися з Героєм, який загинув на Донбасі Василем Островським (ФОТО)

Вчора, 19 серпня, у зоні проведення Операції об’єднаних сил від кулі снайпера загинув військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила 41-річний Василь Островський.

Він був командиром мотопіхотного відділення, пише “LMN”.

Герой був вихідцем зі села Сороки-Львівські, яке входить до Мурованської ОТГ. У нього залишився син-третьокласник.

«Не стало світлої, доброї та щирої людини. Він просто випромінював позитив. Добра посмішка ніколи не сходила у нього з обличчя. У Сороках-Львівських його ж ніхто не називав Василем, то був наш Василько Островський, — розповідає керівник відділу освіти Мурованської ОТГ Єва Леськів. — Василько з молодшим братом батьки виховували у патріотичному дусі. Як тільки розпочалася війна, Василько одразу пішов на фронт. Вважав своїм обов’язком захищати рідну країну. Він умів щиро любити. Любив Україну, своїх батьків, у своєму синочкові, якби міг, то б розчинився».

У штабі ООС повідомили, що 19 серпня російські окупанти здійснили три атаки позицій України. Один український захисник загинув. Василь Островський — четверта бойова втрата ЗСУ з початку серпня. 7 серпня від обстрілу з ПТРК під Донецьком загинув молодший сержант Ярослав Семеняка із 58-ї ОМПБр. 10 серпня помер у шпиталі від поранення, отриманого на Донеччині, боєць 54-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ Олексій Кайданович. 16 серпня від кулі ворожого снайпера на фронті загинув старший солдат Артем Мазур із 28 ОМБр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Людей просять зустріти полеглого воїна.

“На превеликий жаль у нас знову втрати. Знову ранкову тишу розбудять: шум машин, шелест прапорів та тиха молитва. Завтра, 21 серпня, у суботу о 7 год ранку, на кордоні БРОДИ–РАДИВИЛІВ зустрічаємо Новітнього Героя, львів’янина, ще одного Янгола, командира мотопіхотного відділення 24 ОМБр. Островського Василя Степановича, 1980 року народження.

Снайперська куля обірвала життя мужнього захисника України поблизу населеного пункту Новоолександрівка.

У Василя залишився малолітній син. Прошу усіх знайти час для зустрічі Героя та молитви.

Зустрічаємо 21 серпня, в суботу, о 7 год ранку!” — написала Тетяна Лісковецька.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...