facebook

Сотні тисяч гривень: скільки отримає Джамала за виступ на саміті “Кримської платформи”

Співачка виконала пісню, з якого перемогла на Євробаченні-2016

Українська співачка Джамала виступила з піснею “1944” на першому міжнародному саміті “Кримська платформа”, який присвячений деокупації півострова. За це вона отримає понад 300 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті електронної системи державних закупівель України ProZorro.

Скільки коштують послуги Джамали
Зазначається, що очікувана вартість послуги із виступу співачки Джамали під час проведення установчого саміту Кримської платформи становить 337 400 гривень.

При цьому замовником є ДП “Державна театрально-видовищна агенція”. Саме вона має заплатити гонорар співачці за виконанні пісні “1944”, з якою Джамала перемогла на пісенному конкурсі “Євробачення” 2016 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відомо про Кримську платформу
У понеділок, 23 серпня, в столиці України стартував установчий саміт Кримської платформи – міжнародного координаційного механізму з деокупації Криму. Це саміт глав держав, урядів, парламентів і керівництва міжнародних організацій.
Участь у саміті “Кримської платформи” 23 серпня взяли представники 44 країн. На рівні глав держав представлені 14 країн. Хто увійшов до списку – читайте в матеріалі.
“Кримська платформа” стане першим єдиним інституційним майданчиком, який працюватиме щодня в офісі “Кримської платформи”. Там розглядатимуться найважливіші питання, зокрема Гуманітарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...