facebook

102 ножових поранення, понівечене тіло і колодязь: в Дніпропетровській області за моторошне вбивство затримали чоловіка (фото)

Йому загрожує до 15 років в’язниці.

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали чоловіка, який жорстоко вбив свого знайомого — він завдав йому 102 ножових поранення. Закривавлене тіло він замотав у завісу та кинув у колодязь.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту карного розшуку Нацполіції.

Як стало відомо, інцидент стався 21 серпня в селищі Червоногригор’ївка Нікопольського району області. Там під час застілля між двома чоловіками, які спільно працювали за наймом, стався конфлікт. Не впоравшись з емоціями, один з них схопив кухонний ніж і вдарив ним власника будинку. Після чого вбивця замотав тіло чоловіка в завісу та сховав його в колодязі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На наступний день, коли правоохоронцям стало відомо про подію, слідчі витягли тіло з ями і передали його працівникам судово-медичної експертизи. Пізніше з’ясувалося, що вбивця завдав потерпілому 102 ножових поранення в область грудної клітини та шиї.

“Працівниками карного розшуку Дніпропетровщини у взаємодії зі слідчими проведено ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій. Горе-товариша викрито і затримано у порядку статті 208 КПК України. За наявною інформацією, 46-річний затриманий вже неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі, у тому числі за вбивство”, — розповіли в пресслужбі Департаменту карного розшуку.

Якщо в суді буде доведено вину підозрюваного, за ґрати він відправиться на термін до 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...