facebook

Новий навчальний рік розпочнеться у звичайному режимі, – Віктор Ляшко

У разі ускладнення епідситуації, очно працюватимуть лише ті школи, де буде вакциновано понад 80% персоналу.

Новий навчальний рік в Україні розпочнеться 1 вересня у звичайному режимі. Про це під час брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Віктор #Ляшко, повідомляє Укрінформ.

За його словами, Міністерство охорони здоров’я підготовлене до 1 вересня.

Сьогодні, коли країна перебуває на зеленому рівні епідемічної небезпеки, ми розпочинаємо звичайний навчальний рік, коли діти підуть до школи.

Ляшко наголосив: якщо в країні спостерігатиметься ускладнення епідемічної ситуації та фіксуватиметься зростання кількості випадків захворювання на #COVID-19, то Україна перейде на жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки. У такому разі в цей період працюватимуть лише ті школи, у яких буде вакциновано понад 80% персоналу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очільник #МОЗ вважає, що зараз в Україні вже значна кількість закладів освіти, де вакциновано понад 80% персоналу. Наприклад, у Житомирі в усіх школах вакциновано понад 80% учителів, але така статистика не у всіх регіонах країни.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я розіграє комп’ютери та роутери серед шкіл, в яких вакцинувалися 80% працівників.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...