facebook

Електронна цигарка спалила квартиру бабусі: подробиці пожежі

Сім’я приїхала до бабці погостювати

Пожежа у будинку на Відінській трапилася близько третьої години дня. Відео оприлюднили рівняни у соцмережах. Припускали, що зайнялося приміщення одного з відділень банку. Втім, як стало відомо по приїзду рятувальників, зайнялася квартира на другому поверсі.

Біля квартири сидить сім’я, у квартирі якої й трапилося займання. Анна Мазурець припускає, що спалахнув вогонь через електронний пристрій для куріння, який стояв на зарядці й вибухнув.

Ми з чоловіком були на сходовому майданчику, діти вибігли та сказали, що побачили блискавку і диван загорівся.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Хотіли самі загасити, але викликали пожежників, бо побачили, що диму багато і нема сенсу. Зараз туди навіть страшно заходити, – каже жінка.

Сильний дим розповсюдився на верхні поверхи будинку. Мешканка квартири на шостому поверсі під час займання якраз робила ремонт.

Я чула, що діти кричали, батьки виводили їх. Я побігла за своїми дітьми, але там такі клуби диму були, що неможливо було вийти. Ми позакривалися і сиділи, – розповідає сусідка.

На ліквідацію пожежі відправлено чотири рятувальних підрозділи. Гасили займання та евакуйовували людей 38 рятувальників.

Зараз рятувальники встановлюють причини пожежі у будинку на вулиці Відінській. На момент підготовки сюжету до ефіру сім’я лише підраховує збитки та наскільки пошкоджена квартира. До слова, помешкання, в якому сталося займання, належить бабусі сім’ї. Родина приїхала у гості до останньої.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...