facebook

Олена Зеленська підкорила вибором наряду для офіційного візиту в США

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули до США з офіційним візитом. Поки глава української держави буде вирішувати політичні питання, його дружина займеться іншими не менш важливими проєктами.

В аеропорту у Вашингтоні перша леді України вийшла з літака в приголомшливому образі. Колишній сценарист студії “Квартал 95” блиснула на публіці в костюмі насиченого блакитного кольору. Вона обрала трендові штани зі стрілками і подовжений двобортний піджак. Наряд Олена Зеленська завершила нюдовими туфлями-лодочками і стриманими аксесуарами. Волосся дружина політика прибрала назад в елегантну зачіску, випустивши пару передніх пасом обрамляти обличчя.

“Прибули в Вашингтон на запрошення Джо Байдена. Попереду – обговорення важливих питань стратегічного партнерства України і США. Упевнений, наша зустріч буде змістовною”, – зазначив Володимир Зеленський.

Поки президент буде вирішувати політичні питання, його дружина не буде нудьгувати. Олена Зеленська розповіла, що її чекає насичена програма: запуск аудіогіда українською мовою в садибі першого президента США Джорджа Вашингтона Маунт-Вернон, зустріч з жінками Power women, відкриття “Українського дому”, відвідування музею Голокосту, робочі зустрічі в Стенфордському університеті і в Управлінні освіти Сан-Франциско, візит в художню галерею De Young і багато іншого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Кожна ця подія – можливість, перспектива і обопільний обмін для США і України. Впевнена, що завдяки “м’якій силі” культурної дипломатії ми станемо ще ближче, а наш зв’язок посилиться”, – зазначила перша леді України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...