facebook

У Львові виготовляли фальшиві ID-карти країн ЄС та продавали їх мігрантам із Близького Сходу

Зловмисники рекламували свої “послуги” у Darknet.

У Львові СБУ за сприяння Імміграційної та Митної служби Міністерства внутрішньої безпеки США викрила зловмисників, які виготовляли фальшиві документи. Клієнтами ділків були здебільшого мігранти із Близького Сходу.

Про це повідомили в СБУ у Львівській області.

У СБУ зазначили, що зловмисники у Львові виготовляли підробки високої якості та рекламували себе у Darknet. Здебільшого їхніми клієнтами були мігранти із Близького Сходу, які замовляли ID-карти країн ЄС та інші дозвільні документи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зловмисники виготовляли до кілька десятків фальшивок на місяць. Їх вони передавали через водіїв, які здійснювали міжнародні перевезення.

“Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання фігурантів та у приміщеннях, де виготовляли підроблені документи, у ході яких виявлено та вилучено печатки, бланки, голограми, комп’ютерну техніку, задіяну в процесі виготовлення та збуту підроблених документів”, – повідомили у СБУ.

Зловмисникам оголосили підозру за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...