facebook

“Не повіриш, але мені так на це пох*й…”: Скандальний Моргенштерн відповів Гордону на запитання, чий Крим

Репер дав інтерв’ю українському журналісту.

Скандальний російський репер Моргенштерн, який 31 серпня відгуляв своє весілля поспілкувався з українським журналістом Дмитром Гордоном.

Зокрема, виконавець відповів на бентежливе запитання його шанувальників – чий Крим. Спочатку співак відповів, що кримчан. Гордон зазначив, що за міжнародним правом Крим – це територія України.

“Не повіриш, але мені так на це пох*й. Мені не цікаво про це говорити”, – сказав Моргенштерн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дмитро не став відступати, і почав пояснювати, що Росія забрала Крим і розв’язала війну на Донбасі, чого не мала права робити.

На все це Моргенштерн сказав, що йому пох*й, однак зазначив, що дуже любить Україну.

“Я шість разів відмовився виступати в Криму, тому що мене потім не пустять до України. Але мені пох*й, хто забрав Крим, за що, я просто хочу виступати в Україні”, – підсумував репер.

Нагадаємо, нещодавно СБУ внесла реп-виконавця та музиканта до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці країни. Моргенштерн опинився у “чорному списку” через пропаганду насильства.

Своєю чергою Моргенштерн подав до суду на СБУ, бо його не пускають до України. Артист оскаржує рішення про внесення його до переліку осіб, які створюють загрозу національний безпеці України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...