facebook

Син “слуги народу” Арістова пропонує відправляти на війну з РФ дітей ветеранів АТО

Син “Слуги народу” Юрія Арістова – Артем опублікував у соцмережах скріншот з Телеграм-каналу журналіста Макса Назарова, в якому той пропонує відправляти на Донбас дітей ветеранів АТО.
Про це у Фейсбуці пише журналіст Єгор Чечеринда.

“Я був абсолютно впевнений, що історія з “московськими” подорожами сина голови бюджетного комітету ВР Юрія Арістова – завершена та фіналізована. Що з “золотим хлопчиком” поважний батько провів належну виховну роботу та пояснив, що не можна принаймні публічно висловлювати власне захоплення керівниками країни-агресора та вивішувати у соціальних мережах фото власного голого торсу на тлі Кремля, де сидить Путін. Але я – помилявся”, – пише Чечеринда.

У сторіс Instagram син Арістова опублікував скріншот з Телеграм-каналу журналіста Назара Георгіца (відомий також як Макс Назаров. – ред.), в якому він звинувачує ветеранів АТО в “комерційному цькуванні” сина Арістова.

“Може, це тупе комерційне цькування? Адже атошники часто грішать подібним. То канали штурмують, то верхівки лісів пиляють, то дітей труять. Тоді зрозуміло, бабки всім потрібні”, – йдеться в пості.

“Далі Артем Арістов та його товариш Наглий намагаються підсилити резонанс від посту та пропонують відправляти на війну з РФ не тих, хто “сидить ВКонтакте”, лайкає фото президента РФ та робить селфі біля Кремля (маючи на увазі, очевидно, себе), а дітей ветеранів АТО”, – продовжив Чечеринда.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо у любителів воювати таке бажання відправляти дітей на фронт – навіщо відправляти чужих? Пошліть своїх обов’язково правильних патріотів, які Вконтакте не сидять”, – можна прочитати на профілі сина глави бюджетного комітету ВР Юрія Арістова. Нагадаю, нещодавно група ветеранів АТО в соцмережах запропонувала відправити Артема Арістова, відповідно до призовного віку, – в українську армію. “На патріотичне перевиховання. Але, певно, “золоту молодь” без моралі та будь-яких людських цінностей, окрім грошей, наркотиків та “плотських утєх” жодне військо виховати вже не зможе. Підтримаю Наглого та його друга Артема – Моральне уродство, на жаль, війною не лікується… “, – додав журналіст.

Як писало Діло, нардеп від “Слуги народу” веде бізнес із росіянами, а його син фотографується на фоні Кремля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...