facebook

Вчительці наскрізь прострелила руку: що відомо про дівчину, яка з арбалета стріляла в школі: показали фото 19-річної дівчини

У соціальних мережах оприлюднили фото 19-річної дівчини, яка з арбалету поранила двох вчителів у школі №11 у Полтаві. Що відомо про інцидент – читайте у статті.

У школі №11 у Полтаві 19-річна дівчина увірвалася до школи з арбалетом та відкрила стрільбу по вчителях. Внаслідок інциденту двоє педагогів постраждало, одній з них стріла наскрізт прострелила руку.

Зловмисницю вже затримали. Її допитали слідчі, вони також планують з’ясувати, чи вживала дівчина алкоголь чи наркотики.

Зазначимо, що навчання у школі вже відновили. А вчителів, яких поранила зловмисниця, відправили до лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очевидиця розповіла, що дівчина, куривши сигарету, зайшла в один клас та вистрілила у спину вчительці. За її словами, вона мала зелене волосся і ходила з порізаними руками.

Додамо, що дівчина, яка стріляла з арбалету, вчилася у школі №11 у Полтаві до 4 класу. Наразі її мотиви невідомі.

Що відомо про інцидент
6 вересня близько 10:00 дівчина 2002 року народження зайшла на територію школи № 11 та з арбалета поранила двох вчителів.

Її вже допитали правоохоронці. Вони відкрили кримінальне провадження за статтею № 115 (“Замах на умисне вбивство”).

Окрім того, слідчі хочуть провести освідування затриманої, щоб визначити, чи перебуває вона у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

До слова, у Київській школі №97 3 вересня розпилили перцевий балончик. Діти почали скаржитися на кашель та важкість дихання. Тому всіх учнів вивели на вулицю та відпустили додому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...