facebook

“Прив’язана в реанімації дитина”: медичний скандал приголомшив Україну, лікарі надали коментар (ВІДЕО)

Медичний скандал приголомшив Україну: лікарі не пускали маму до її 2-річної доньки, що перебувала в реанімації. Також за словами матері дитини, останню брутально прив’язували колготками до ліжка.

У лікарні виклали свою версію подій. Твердять – родичі перебільшують, але службове розслідування проводять.

До інфекційної лікарні 2-річна Аліса потрапила з двобічною пневмонією

Медичний скандал у Харкові. Там лікарі не пускали маму до хворої донечки в реанімацію, а дитя, щоб не пручалося, прив’язували до ліжка.

Про це жінка розповіла журналістам ТСН.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До інфекційної лікарні 2-річна Аліса потрапила з двобічною пневмонією. Через добу зі звичайної палати її перевели до реанімації. Відтоді, твердить мати, не бачила доньку чотири доби. Потім жінку таки почали пускали до дитини, утім лише на кілька годин щодня.

І одного разу за дверима палати почула доньчині крики, каже харків’янка. Дівчинка благала медиків не прив’язувати її до ліжка.

«Я пішла, вона, природно, почала плакати. Минуло хвилини дві-три, коли я почула крик: «Не прив’язуйте мене!». Я почула, просто палата Аліса була одразу за вхідними дверима», – каже мама дівчинки Дар’я Токарчук.

Потім жінка побачила бинти на ліжку дитини і запитала доньку, що це. «Це щоб мене зав’язувати», – відповідає дитина на відео, яке мама зробила у палаті реанімації.

Детальніше дивіться у відео “ТСН”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...