facebook

Чоловік та жінка, сидячи на задньому сидінні авто, загинули через фатальний збіг обставин (ФОТО)

Трагедія, яка забрала життя двох людей, трапилася ввечері 11 вересня на Харківщині. Там скотився у місцеву водойму мікроавтобус Renault Trafic із двома людьми всередені.

Як розповідали очевидці, автомобіль стояв на березі, недалеко від води. Чоловік та жінка разом були на задньому сидінні. Несподівано автомобіль почав котитися і занурився у воду. Місцеві мешканці, які стали очевидцями події, миттю кинулися на допомогу, але не встигли. Важкий автомобіль швидко пішов під воду. Люди з нього вибратися не встигли. На виклик оперативно прибули рятувальники, намагалися якнайшвидше витягнути потонуле авто тросами, але бус у воді ще й перекинувся на бік, тож це сильно ускладнювало завдання. Поки рятувальники робили спробу за спробою, небайдужі місцеві жителі пірнали в надії дістати з води потонулих водія і пасажирку, але вночі у темній воді та ще й на глибині без спеціального обладнання їм це не вдалося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли рятувальники витягли автомобіль, то всередині салону знайшли бездиханні тіла двох людей – 61-річного водія “Рено” та його 33-річної пасажирки. Чому вони вирішили зупинитися так близько до води – невідомо. Обставини трагедії встановлює поліція. Припускають, що біля водойми був невеличкий схил і водій, зупинивши там свій автомобіль, забув поставити його на “ручне гальмо”, тож при незначному русі мікроавтобус просто покотився вниз. Як повідомляють користувачі у соцмережах, автомобіль, імовірно, належить сину загиблого. А загиблий чоловік сказав сім’ї, що взяв авто, щоб поїхати до лікаря, але ситуація обернулася по-іншому.

Поліція та рятувальники закликають усіх водіїв не легковажити та не під’їжджати дуже близько до водойм, а якщо вже зробили це, то фіксувати положення авто стоянковим гальмом (“ручником”), або не покидати місце за кермом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...