facebook

Вперше у Львові відбудеться нацвідбір конкурсу краси “Жінка Україна-Всесвіт 2021” під егідою “Жінка Східна Європа”

Серед 14 фіналісток журі обере трьох найкращих, які представлять Україну та Східну Європу на найпрестижніших світових конкурсах краси. 

Стань частиною знакової ПОДІЇ унікального шоу краси та мистецтва за участі італійської співачки Мартіни Сівіллі, відомих віртуозів Олександра Божика та Іванни Митроган, композитора та піаніста Євгена Хмари, переможця “Голосу країни” Ігоря Грохоцького, а також балету у супроводі оркестру.

Національний відбір конкурсу краси “Жінка Україна-Всесвіт 2021” під егідою “Жінка Східна Європа” — це не конкурс про “мир у всьому світі”, чи конкурс “краса врятує світ”, — це подія, створена, щоб надихати інших жінок, додавати їм сили йти вперед попри всі труднощі, які виникають у їхньому житті. Адже всі учасниці національного відбору не лише красиві, але й успішні, реалізовані жінки, кожна із власною історією успіхів та падінь. Усі вони переможниці: матері чотирьох дітей, власниці благодійних фондів, організаторки допомоги нужденним, засновувачі власних бізнесів, хтось із них втратив, докорінно змінив і побудував нову успішну кар’єру, хтось переміг рак; хтось поборов недугу своєї дитини, а хтось вчиться з нею жити і радіти життю.

Працюють наші фіналістки у найрізноманітніших сферах: фінансах та нерухомості, маркетингу та ритейлу, медицині та фармації; в індустрії краси, туристичній та дизайнерській царинах; займаються інвестиціями та підприємництвом, перекладацькою та викладацькою роботами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У всіх наших жінок великий життєвий досвід, вони переборювали різні труднощі, долали перешкоди, і попри все йшли до своєї мети, залишаючись вдячними, щасливими, добрими, ніжними та чуйними. Ми пишаємося кожною з них! І щиро переконані, що всі наші жінки гідні вшанування!

Ведучі вечора: харизматичний Леонід Мартинчик та вишукана Дар’я Трегубова

Дрес Код: Black Tie

Місце проведення: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької

Дата: 15 вересня 2021 року

Початок: 19.00

Поринь в атмосферу величності з найкрасивішими жінками України!

Купити квитки можна, перейшовши за посиланням: http://surl.li/aesaz

Частина коштів з продажу квитків, а також кошти, зібрані під час заходу, будуть спрямовані на благодійний проєкт “Ти будеш жити, мамо!”

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...