facebook

“Від укусу кліща”: 21-річна дівчина зі Львова знаходиться в реанімації, потрібна допомога

У мережі рідні та друзі 21-річної Марти Вальків зі Львова, збирають кошти на порятунок дівчини. Вона знаходиться у Лікарні швидкої допомоги у реанімації з діагнозом вірусний енцефаліт, який трапився після укусу кліща, пішло зараження в мозок.

Марта майбутній медик, навчається у Тернопільському національному медичному університету імені І. Горбачевського.

“Друзі! Щиро просимо Вас про допомогу, моя сестра, Марта Вальків знаходиться зараз у ЛШД м. Львова у вкрай важкому стані, на лікування потрібно багато коштів. Номер карти матері 5168 7451 0579 7994 Вальків Галина Степанівна. Будемо вдячні за молитву!“, – написала у Facebook Марія Садова.

Також, для збору допомоги дівчині створили сторінку у instagram. Повідомляється, що на лікування дівчини необхідні дороговартісні ліки. На день виходить непідйомна для родини сума у 80 тисяч гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Заклик про допомогу дівчині опублікували також на Facebook сторінці Закладу дошкільнох освіти 41 м. Львова “Ластівка” де працює мама Марти.

“Просимо про допомогу. Будемо вдячні усім хто долучиться до порятунку Мартусі, їй всього 21. Зараз вона у важному стані у реанімації ЛДШ м. Львова. Щодня батькам потрібно 80 тисяч гривень (цінується кожна гривня). Мама, Вальків Галина, працівник дошкілля і наша колега. Просимо щирої молитви за Мартусю.“, – написали у дописі.

Реквізити для допомоги:

Номер карти матері 5168 7451 0579 7994 – Вальків Галина Степанівна.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...