facebook

Це вже давно назрівало”: стали відомі деталі загибелі 3-річного сина власним батьком

Жахлива трагедія сталась у місті Глухів Сумської області 15 вересня 2021 року. За даними слідства, підозрюваний близько 16 год забрав сина з дитячого садочка, відвіз на велосипеді в лісопосадку, де зв’язав руки та ноги скотчем. На голову дитині він одягнув поліетиленовий пакет, який також зафіксував скотчем. За попередніми даними, хлопчик, якому 16 вересня мало б виповнитись 4 роки, помер від асфіксії.

Батько дав свідчення і зізнався у вчиненому злочині
Підозрюваний у вбивстві власного 3-річного сина, якого знайшли мертвим з пакетом на голові у лісосмузі на Сумщині, дав свідчення й зізнався у вчиненому злочині.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Матір загиблого Олексійка заявила, що у її чоловіка були психічні розлади. Хоча, за твердженням дирекції садочка, який відвідувала дитина, ознак хвороб дорослий не мав. Також педагогам невідомо про довідки, які засвідчували б якісь розлади у чоловіка.

Сусіди переконують, що сім’я здавалася цілком нормальна. Матір Олексійка доглядала за наймолодшою дитиною, тому хлопчика покидала на чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дітей він завжди на руках носив. Така сім’я була — ні крику, нічого”, – вважають знайомі родини.

Привітно про батька відгукуються й у садочку, оскільки саме він постійно забирав Олексія додому.

А ось сам підозрюваний зізнався, що вже давно обмірковував вбивство сина:

“ЦЕ ВЖЕ ДАВНО НАЗРІВАЛО, ЩЕ РІК ТОМУ ХОТІВ ВИВЕЗТИ І ЗАЛИШИТИ, АЛЕ НЕ ЗАЛИШИВ. ПОМСТИВСЯ ЙОМУ ЗА МОЛОДШОГО БРАТА. ВІН ЙОГО ДВА РАЗИ МАЛО НЕ СКАЛІЧИВ, МАЛО НЕ РОЗБИВ ГОЛОВУ”, – ЗАЯВИВ ВБИВЦЯ.

Наразі з підозрюваним працюють слідчі. Експерти встановлюють причину смерті Олексійка.

На даний час підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та призначення психіатричної експертизи.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції № 1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...