facebook

Під Києвом син до смерті побив батька, який знущався з нього усе дитинство

32-річний Валентин намагався врятувати батька і робив йому непрямий масаж серця.
У Борисполі 32-річний син до смерті побив 50-річного батька. За словами сусідів, молодий чоловік і раніше піднімав руку на тата так, що той навіть лежав у лікарні після побиття.

Про це повідомляють “Факти.ICTV”.

За словами сусідки, 32-річний Валентин почав стукати до них рано-вранці та просив викликати швидку. Налякана жінка подумала, що його 50-річному батькові стало зле й побігла до їхньої квартири.

“Він лежить на підлозі – Вітька, Валік плаче… Підняли йому футболку, а там все синє у нього, напевно, ногами бив. Ось так прям синці…”, – розповідає сусідка.

32-річний Валентин намагався врятувати батька і робив йому непрямий масаж серця. На місце події також прибули медики, але чоловік помер, тож медики викликали правоохоронців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейським син померлого розповів, що коли він прийшов додому, батько уже лежав на підлозі. Але дівчина підозрюваного його алібі спростувала.

“Коли син зрозумів, що сталося, він перелякався і вигадав собі алібі. Встановили свідків, які бачили, як напередодні ввечері син побив свого батька, тобто алібі було спростоване”, – розповіла Олена Кравчук – співробітниця Бориспільського районного управління поліції.

Сусіди родини говорять, що Валентин був агресивним. Він раніше вже лупцював батька. Одного разу той навіть потрапив до лікарні після побиття, і там йому зашивали обличчя. А одного разу чоловік викинув з вікна свого собаку.

Жителі також додають, що сам загиблий був тираном, постійно пиячив і бив сина та покійну дружину.

Наразі слідство у справі триває. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

У разі доведення причетності 32-річного Валентина до смерті батька йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...