facebook

«На крилах підтримки»: на операцію для 2-річної Ангелінки у Калуші зібрали 30 тисяч гривень за 2 дні

18 вересня біля ТЦ «Гостинний дім» відбулась благодійна акція «На крилах підтримки». Благодійна організація «Благодійний фонд «Крила підтримки» організували збір коштів для 2-річної Ангелінки на операцію. За результатами акції вдалося зібрати у двох скриньках 18 655 грн. Ще 12 тисяч пожертвувала церква «Благодать».

В благодійній акції взяли участь членкині «Крил підтримки», «Чистих сердець» та «Коловороту»: волонтери і активісти Наталія Батіг, Іванна Якубовська, Зоряна Рудобашта, Наталя Каченюк, Марія Росоловська, Людмила Тернова, рожина Лібліїв, Марічка Каназирська, яка приготувала для благодійної ярмарки смаколики.

Підтримали акцію Управління культури, національностей та релігій м. Калуш, особисто його начальниця Люба Джуган, Олег Литвинський Захар Валага, Володимир Небор, Іван Савчин, Роман Терновий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У благодійному музичному марафоні взяли участь Леся Ланик, вокалісти Будинку культури ім. А.Могильницького житлового масиву Підгірки— Христина Лукач, Вікторія Скрутинська, маленька співачка Поліна із Сівки-Калуської. Оганізатори акції дякують Наталії Левінській, Тетяні Фомінській, Наталії Малинці і Богдані Фуці та всім, без кого ця акція не відбулася і не вдалося б зібрати таку немалу суму.

«Разом ми допомогли хоча б одній дитинці стати здоровішою та красивішою, а багатодітній сім’ї — на трішки щасливішою. Дякуємо кожному, хто проявив своє милосердя і небайдужість та вніс свою лепту», — зазначає Аліна Бігун, керівниця «Крил підтримки».

Збір коштів для цієї дитини закритий. Необхідну суму — 30 тисяч гривень — зібрано за два дні.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...